Bursa Barosu Avukat Bursa Maya Hukuk Bürosu

Avukat Bursa Maya Hukuk Bürosu 0 sicil numarasıyla Bursa Barosu'na kayıtlıdır. Bursa Maya Hukuk Bürosu'nin adresi Karaman Mah. Yılmar Plaza, Söğüt Sk. No:170 Kat. 4 Daire. 33, 16130 Nilüfer/bursa'dir. Bursa ilinin Osmangazi ilçesinde bulunmaktadır. Bursa Maya Hukuk Bürosu çalışma saatleri 09:00 - 22:00 arasındadır.

Avukat Bursa Maya Hukuk Bürosu Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

Bursa Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Karaman Mah. Yılmar Plaza, Söğüt Sk. No:170 Kat. 4 Daire. 33, 16130 Nilüfer/Bursa

Telefon(İletişim) : 05545647334

Cep Telefonu : Göster 05545647334

Çalışma Saatleri : 09:00 - 22:00

Çalışma Alanları

  • Ceza Hukuku
  • Aile Hukuku
  • Miras Hukuku
  • Tazminat Hukuku
  • Sözleşmeler Hukuku

Maya Hukuk ve Danışmanlık Ofisi’nin kurucu avukatlarından Av. M. Fatih Yavaş Balıkesir doğumludur. İlköğretimi Diyarbakır Mehmetçik ilköğretim okulunda başlayan M. Fatih Yavaş lise eğitimini Kuleli Askeri Lise’sinde alıp 2011 yılında Hava Harp Okulu 1. sınıf eğitimini tamamlamasından sonra askeri kariyerine kendi isteği ile son vermiştir. Daha sonra kariyerine hukuk alanında devam etme kararı alan M. Fatih Yavaş, Hukuk eğitimini Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamış ve avukatlık mesleğini Bursa‘da sürdürmektedir.

1 yıllık stajyer avukatlık sürecini Bursa’da bitirdikten sonra, Bursa Barosu stajyer avukatlar başkanlığı görevini üstlenmiş ve bu görevini başarı ile tamamlayarak, avukatlık görevini icra etme hakkını kazanmıştır. Halen Bursa’da avukatlık mesleğini icra eden M. Fatih Yavaş:

Ceza Hukuku, Ticaret Hukuku, Aile Hukuku ve Boşanma, Gayrimenkul Hukuku ve İcra Hukuku gibi alanlarda müvekkillerine, ihtiyaçları olan hukuki yardımı sunmaktadır.

Avukat Bursa Maya Hukuk Bürosu telefon numarası, Avukat Bursa Maya Hukuk Bürosu adres bilgisi, Avukat Bursa Maya Hukuk Bürosu mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Bursa Maya Hukuk Bürosu adres bilgileri, Avukat Bursa Maya Hukuk Bürosu telefon bilgileri ve Avukat Bursa Maya Hukuk Bürosu 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


178 Kişi ziyaret etmiştir.


Bursa Barosu İletişim Bilgileri

Adres: Kıbrıs Şehitleri Caddesi Adalet Sarayı G-Blok / BURSA

Telefon: (0224) 272 11 94 – 0224 251 66 06

Fax: (0224) 251 62 49

Email: baro@bursabarosu.org.tr

Çalışma Saatleri 08:00 - 17:00



Bursa Maya Hukuk Bürosu Bürosuna Nasıl Giderim?

Bursa Maya Hukuk Bürosu adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

avukatbilgisi.com Adana Baro Levhası avukatbilgisi.com Ankara Barosu Avukat Listesi İzmir Baro Levhası Konya Barosu Avukatları Antalya Avukat Listesi avukatbilgisi.com En İyi İcra Hukuku Avukatları avukatbilgisi.com En İyi Boşanma Avukatları avukatbilgisi.com Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Listesi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Bilgisi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Ara avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En yakın eczaneler Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En İyi Tazminat Hukuku Avukatları İstanbul Barosu AVukatları avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com