Antalya Barosu Avukat Simge Sakaklı

Avukat Simge Sakaklı 3781 sicil numarasıyla Antalya Barosu'na kayıtlıdır. Simge Sakaklı'nin adresi Meltem Mah. Meltem Blv. Antalyaspor Sitesi B1 Blok K:8 D:16 Muratpaşa Antalya'dir. Antalya ilinin Muratpaşa ilçesinde bulunmaktadır. Simge Sakaklı çalışma saatleri 09:00 - 19:00 arasındadır.

Avukat Simge Sakaklı Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

Antalya Barosu Baro Levhası

Büro Adres : MELTEM MAH. MELTEM BLV. ANTALYASPOR SİTESİ B1 BLOK K:8 D:16 MURATPAŞA ANTALYA

Telefon(İletişim) : 2422373683

Cep Telefonu : 05530470788

Çalışma Saatleri : 09:00 - 19:00

Avukat Simge Sakaklı telefon numarası, Avukat Simge Sakaklı adres bilgisi, Avukat Simge Sakaklı mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Simge Sakaklı adres bilgileri, Avukat Simge Sakaklı telefon bilgileri ve Avukat Simge Sakaklı 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


522 Kişi ziyaret etmiştir.


Antalya Barosu İletişim Bilgileri

Ceza hukuku, suç ve ceza kavramlarını inceleyen kamu hukuku bölümüdür. Genel ve özel ceza hukuku olarak ikiye ayrılır.

Genel ceza hukukunun konusu suç kavramının maddi ve manevi unsurlarıyla tanımı, ceza hukukuna hakim olan genel ilkeler, ceza kavramının tanımı, suçu ortadan kaldıran nedenler, cezayı azaltan ve ortadan kaldıran nedenler gibi bütün suçlar için geçerli olan ilke ve teorilerdir.

Özel ceza hukukunun konusu ise ülkenin kanunlarına göre suç sayılan eylemlerin neler olduğu, bunların kapsam ve sınırları, birbirlerinden ayrılan yönleri ile bu suçlara öngörülen cezalardır.

Ceza hukuku geniş anlamda ceza yargılaması usulunü de içerirken dar anlamda ceza yargılaması ceza hukukunun dışında kalır.

ceza hukuku avukatları, ceza avukatı, ceza savunma avukatı,kişisel yaralanma avukatı



Simge Sakaklı Bürosuna Nasıl Giderim?

Simge Sakaklı adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

avukatbilgisi.com Adana Baro Levhası avukatbilgisi.com Ankara Barosu Avukat Listesi İzmir Baro Levhası Konya Barosu Avukatları Antalya Avukat Listesi avukatbilgisi.com En İyi İcra Hukuku Avukatları avukatbilgisi.com En İyi Boşanma Avukatları avukatbilgisi.com Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Listesi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Bilgisi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Ara avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En yakın eczaneler Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En İyi Tazminat Hukuku Avukatları İstanbul Barosu AVukatları avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com