Erkut Hukuk Bürosu’nun kurucusu olan Av. Pınar İSKENDER ERKUT, 2004 yılında Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra, İngiltere Bournemouth Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret Hukuku alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. Meslek hayatına Türkiye’nin en büyük savunma sanayii şirketi olan Aselsan’da sözleşme uzmanı olarak başlayan Erkut, buradan ayrıldıktan sonra uzun yıllar Türkiye’nin önde gelen hukuk bürolarından birinde ortak olarak çalışmalarına devam etmiştir.
Meslek hayatı boyunca ağırlıklı olarak yabancı yatırımcılara ve özellikle enerji, inşaat ve savunma sanayi alanında faaliyet gösteren şirketlere danışmanlık yapan Erkut, inşaat hukuku, enerji hukuku, savunma sanayi, sözleşmeler hukuku, birleşme ve devralmalar ve proje finansmanı konularında uzmanlık sahibidir. Ayrıca, yıllardır müvekkili olan şirketlerin üst düzey yöneticilerine, ticari hayatta ihtiyaçları olan pratik hukuki bilgilere dair yönetici eğitimleri veren Erkut, bilgi ve tecrübesini Erkut Hukuk Bürosu bünyesinde paylaşmaya devam etmektedir.
Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.
Avukat Pınar İskender Erkut adres bilgileri, Avukat Pınar İskender Erkut telefon bilgileri ve Avukat Pınar İskender Erkut 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.
Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.
237 Kişi ziyaret etmiştir.
Dava, Tahkim ve Uyuşmazlık Hukuku, ticari sözleşmelerden doğan uyuşmazlıklara ilişkin davalar, tahkim alanında ise yerli ve yabancı hakem kararlarının Türkiye’de tanınması ve tenfizi ile dava takibini kapsamaktadır.
Türkiye’de gittikçe gelişen alternatif çözüm yolları ile dava açmadan sorunların taraflar arasında çözülmesini sağlamak amaçlanmaktadır. Tarafların tahkim anlaşması ile dava açılmadan hakem heyeti ile sorunlarını çözme imkânları olmaktadır. Ayrıca sorunlar, anlaşma dâhilinde Türkiye hukuku dışında farklı ülke hukukuna göre çözülmektedir.