Banka ve Finans Hukukunda Uzman Arabulucu Avukat Meltem Sevinç Kabasakal

Avukat Meltem Sevinç Kabasakal 0 sicil numarasıyla Banka ve Finans Hukukunda Uzman Arabulucu'na kayıtlıdır. Meltem Sevinç Kabasakal'nin adresi Adresinin Yayınlanmasına İzin Vermemiştir.'dir. İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinde bulunmaktadır. Meltem Sevinç Kabasakal çalışma saatleri arasındadır.

Avukat Meltem Sevinç Kabasakal Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

Banka ve Finans Hukukunda Uzman Arabulucu Avukatları

Büro Adres : Adresinin yayınlanmasına izin vermemiştir.

Cep Telefonu :

Çalışma Alanları

  • İcra Hukuku
  • Dava Hukuku
  • Ticaret ve Şirketler Hukuku
  • Tazminat Hukuku
  • Arabulucu
  • İş Hukukunda Uzman Arabulucu
  • Ticaret Hukukunda Uzman Arabulucu
  • Banka ve Finans Hukukunda Uzman Arabulucu
  • Sigorta Hukukunda Uzman Arabulucu

Meltem Sevinç Kabasakal , 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. 1990 – 1993 yılları arasında İzmir’de serbest avukatlık yaptıktan sonra T.C Ziraat Bankası A.Ş’ de avukat olarak çalışmaya başlamıştır. Eşinin Cumhuriyet Savcısı olması nedeniyle Türkiye'nin değişik Bölge ve illerinde görev aldıktan sonra İstanbul 1. ve 2.Bölge Başkanlığı ardından Hukuk Müşavirliği Ege Bölge Koordinatörlüğü Müşavir Avukatı ve Kredi Risk Tasfiye Bölüm Başkanlığı Ege Bölge Koordinatörlüğü Müşavir Avukatı olarak görev yapmıştır.

T.C Ziraat Bankası A.Ş Hukuk Müşavirliği ve Eğitim Daire Başkanlığı’nın 2007 yılında düzenlemiş olduğu Eğiticilerin Eğitimi Seminerini başarıyla tamamlayarak 10 yıl boyunca banka da düzenlenen eğitimlerde Ticari Davalar, Şirketler Hukuku, Kıymetli Evrak Hukuku, Medeni Hukuk, İş Hukuku alanlarında Eğitici olarak görev yapmıştır. Bankanın düzenlediği çok sayıda hukuk ve kişisel gelişim semineri ve kurslarına katılmıştır. T.C Ziraat Bankası A.Ş ‘den 05.04.2017 tarihinde emekli olmuştur.

2016 Yılında Arabuluculuk yazılı ve sözlü sınavını kazanarak 2017 yılında Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığının resmi siciline kayıt olarak (Arabuluculuk Sicil No: 6293 ) iş uyuşmazlıkları, ticari uyuşmazlıklarda çok sayıda arabuluculuk görüşmesini başarı ile gerçekleştirmiştir. İş Hukuku,Ticaret Hukuku , Sigorta Hukuku ve Banka ve Finans Hukuku uzman arabulucusudur. İzmir Arabulucular Derneği üyesidir. İDEA İzmir Dokuz Eylül Arabuluculuk Eğitim Danışmanlık ve Tahkim Merkezi Kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanıdır. Akran Arabuluculuk Derneği (AKRAN-DER) kurucu üyelerinden olup, Devlet Ve Özel Okullarda Akran Arabuluculuk projelerinde yer almaktadır. Verbis - KVKK eğitimi sertifikası, İş Göremezlik ve Destekten Yoksun Kalma ( Aktüerya ) Nitelikli Hesaplamalar Bilirkişilik Temel Eğitim Sertifikası bulunmaktadır. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Ticari Davalarda Dava Şartı arabuluculuk kapsamında Banka ve Finans Arabuluculuk Uzmanlık Modülünde görevlendirilmiş olup, Banka ve Finans Konusunda Arabuluculuk Uzmanlık kitabını yazan ve hazırlayan uzmanlardan biridir. Ticari şirketler ve Borçlar Hukuku hukuki danışmanlığı başta olmak üzere, hukuk ve ceza dosyalarında serbest avukatlıkla birlikte arabuluculuk yapmaya devam etmektedir. İyi derecede İngilizce bilen Meltem Sevinç Kabasakal evli ve bir çocuk annesidir.

Avukat Meltem Sevinç Kabasakal telefon numarası, Avukat Meltem Sevinç Kabasakal adres bilgisi, Avukat Meltem Sevinç Kabasakal mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Meltem Sevinç Kabasakal adres bilgileri, Avukat Meltem Sevinç Kabasakal telefon bilgileri ve Avukat Meltem Sevinç Kabasakal 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


388 Kişi ziyaret etmiştir.


Banka ve Finans Hukukunda Uzman Arabulucu İletişim Bilgileri

Dava, Tahkim ve Uyuşmazlık Hukuku, ticari sözleşmelerden doğan uyuşmazlıklara ilişkin davalar, tahkim alanında ise yerli ve yabancı hakem kararlarının Türkiye’de tanınması ve tenfizi ile dava takibini kapsamaktadır.

Türkiye’de gittikçe gelişen alternatif çözüm yolları ile dava açmadan sorunların taraflar arasında çözülmesini sağlamak amaçlanmaktadır. Tarafların tahkim anlaşması ile dava açılmadan hakem heyeti ile sorunlarını çözme imkânları olmaktadır. Ayrıca sorunlar, anlaşma dâhilinde Türkiye hukuku dışında farklı ülke hukukuna göre çözülmektedir.



avukatbilgisi.com Adana Baro Levhası avukatbilgisi.com Ankara Barosu Avukat Listesi İzmir Baro Levhası Konya Barosu Avukatları Antalya Avukat Listesi avukatbilgisi.com En İyi İcra Hukuku Avukatları avukatbilgisi.com En İyi Boşanma Avukatları avukatbilgisi.com Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Listesi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Bilgisi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Ara avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En yakın eczaneler Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En İyi Tazminat Hukuku Avukatları İstanbul Barosu AVukatları avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com