İzmir Barosu Avukat Aycan Türkan Karaçanta Kurt

Avukat Aycan Türkan Karaçanta Kurt 14770 sicil numarasıyla İzmir Barosu'na kayıtlıdır. Aycan Türkan Karaçanta Kurt'nin adresi İsmet Kaptan Mah. Şair Eşref Bulvarı No:6 Ragıp Şamlı İş Merkezi Kat:2 D:207 Konak/izmir'dir. İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunmaktadır. Aycan Türkan Karaçanta Kurt çalışma saatleri 09:00 - 18:00 arasındadır.

Avukat Aycan Türkan Karaçanta Kurt Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

İzmir Barosu Baro Levhası

Büro Adres : İsmet Kaptan Mah. Şair Eşref Bulvarı No:6 Ragıp Şamlı İş Merkezi Kat:2 D:207 Konak/İZMİR

Telefon(İletişim) : 05544118319

Cep Telefonu : Göster 05544118319

Çalışma Saatleri : 09:00 - 18:00

Çalışma Alanları

  • Dava Hukuku
  • Aile Hukuku
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Ticaret ve Şirketler Hukuku
  • Miras Hukuku
  • Tazminat Hukuku
  • Sözleşmeler Hukuku
  • Boşanma Hukuku
  • İdare Hukuku
  • Yabancılar Hukuku
  • Sigorta Hukuku
  • Vergi Hukuku
  • Marka Hukuku

KARAÇANTA Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık kurucusu Avukat Aycan Türkan KARAÇANTA KURT eğitim hayatına Selçuk Üniversitesi İstatistik Bölümünde başlamıştır. İstatistik bölümü mezuniyetinden sonra 2014 yılında başladığı İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2017 yılında mezun olup İzmir Barosu‘na bağlı olarak İzmir, ilçeleri ve çevre illerde avukatlık yapmakta ve hukuki çalışmalarını yürütmektedir.

KARAÇANTA Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık, İzmir’de hukuki ve adli konularda avukatlık hizmeti vermekteyiz. İzmir’in ilçeleri Bornova, Bayraklı, Karşıyaka, Konak, Gaziemir, Çiğli, Aliağa, Buca, Çeşme, Foça, Güzelbahçe, Menemen, Balçova, Bayındır, Karabağlar, Kınık, Kiraz, Menderes, Bergama, Beydağ, Dikili, Karaburun, Kemalpaşa, Torbalı, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire ve Urla ilçelerinde ve tüm İzmir ilçelerinde hukuki hizmet vermekteyiz. Ege bölgesi, çevre iller Manisa, Aydın, Muğla, Denizli ve Balıkesir gibi illerden dava almaktayız. İzmir avukat ve hukuki danışmanlık hizmetimiz için bize ulaşabilirsiniz.

Avukat Aycan Türkan Karaçanta Kurt telefon numarası, Avukat Aycan Türkan Karaçanta Kurt adres bilgisi, Avukat Aycan Türkan Karaçanta Kurt mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Aycan Türkan Karaçanta Kurt adres bilgileri, Avukat Aycan Türkan Karaçanta Kurt telefon bilgileri ve Avukat Aycan Türkan Karaçanta Kurt 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


480 Kişi ziyaret etmiştir.


İzmir Barosu İletişim Bilgileri

Dava, Tahkim ve Uyuşmazlık Hukuku, ticari sözleşmelerden doğan uyuşmazlıklara ilişkin davalar, tahkim alanında ise yerli ve yabancı hakem kararlarının Türkiye’de tanınması ve tenfizi ile dava takibini kapsamaktadır.

Türkiye’de gittikçe gelişen alternatif çözüm yolları ile dava açmadan sorunların taraflar arasında çözülmesini sağlamak amaçlanmaktadır. Tarafların tahkim anlaşması ile dava açılmadan hakem heyeti ile sorunlarını çözme imkânları olmaktadır. Ayrıca sorunlar, anlaşma dâhilinde Türkiye hukuku dışında farklı ülke hukukuna göre çözülmektedir.



avukatbilgisi.com Adana Baro Levhası avukatbilgisi.com Ankara Barosu Avukat Listesi İzmir Baro Levhası Konya Barosu Avukatları Antalya Avukat Listesi avukatbilgisi.com En İyi İcra Hukuku Avukatları avukatbilgisi.com En İyi Boşanma Avukatları avukatbilgisi.com Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Listesi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Bilgisi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Ara avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En yakın eczaneler Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En İyi Tazminat Hukuku Avukatları İstanbul Barosu AVukatları avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com