İzmir Barosu Avukat Mehmet Akın

Avukat Mehmet Akın 16852 sicil numarasıyla İzmir Barosu'na kayıtlıdır. Mehmet Akın'nin adresi İsmet Kaptan Mah. Şair Eşref Bul. No: 34 K: 7 D: 13 Beşe İş Merkezi Çankaya-konak/izmir'dir. İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunmaktadır. Mehmet Akın çalışma saatleri 08.30-19.00 arasındadır.

Avukat Mehmet Akın Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

İzmir Barosu Baro Levhası

Büro Adres : İsmet Kaptan Mah. Şair Eşref Bul. No: 34 K: 7 D: 13 Beşe İş Merkezi Çankaya-Konak/İzmir

Telefon(İletişim) : 05071429035

Cep Telefonu : Göster 05071429035

Çalışma Saatleri : 08.30-19.00

Çalışma Alanları

  • İcra Hukuku
  • Dava Hukuku
  • Ceza Hukuku
  • İş Hukuku
  • Aile Hukuku
  • Ticaret ve Şirketler Hukuku
  • Miras Hukuku
  • Tazminat Hukuku
  • Sözleşmeler Hukuku
  • Boşanma Hukuku
  • İdare Hukuku
  • Yabancılar Hukuku
  • Sigorta Hukuku
  • İnfaz Hukuku
  • Kamu Hukuku

İzmir Barosuna kayıtlı olarak faaliyet göstermekte olan Av. Mehmet AKIN, Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. İzmir Milli Kütüphane Vakfı Başkanı olan Av. Ulvi PUĞ yanında yasal avukatlık stajını tamamladıktan sonra Akın Hukuk & Danışmanlık Bürosunu kurarak İzmir'de serbest avukatlık faaliyetlerini yürütmeye başlamıştır.

Başlıca çalışma alanları Ceza Hukuku, Sigorta Hukuku, Ticaret Hukuku, İnsan Hakları Hukuku, İş Hukuku, İdare Hukuku ve Yabancılar Hukukudur. 56974 Numaralı Noterlik Belgesi sahibidir. İngilizce bilmektedir.

Avukat Mehmet Akın telefon numarası, Avukat Mehmet Akın adres bilgisi, Avukat Mehmet Akın mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Mehmet Akın adres bilgileri, Avukat Mehmet Akın telefon bilgileri ve Avukat Mehmet Akın 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


341 Kişi ziyaret etmiştir.


İzmir Barosu İletişim Bilgileri

Dava, Tahkim ve Uyuşmazlık Hukuku, ticari sözleşmelerden doğan uyuşmazlıklara ilişkin davalar, tahkim alanında ise yerli ve yabancı hakem kararlarının Türkiye’de tanınması ve tenfizi ile dava takibini kapsamaktadır.

Türkiye’de gittikçe gelişen alternatif çözüm yolları ile dava açmadan sorunların taraflar arasında çözülmesini sağlamak amaçlanmaktadır. Tarafların tahkim anlaşması ile dava açılmadan hakem heyeti ile sorunlarını çözme imkânları olmaktadır. Ayrıca sorunlar, anlaşma dâhilinde Türkiye hukuku dışında farklı ülke hukukuna göre çözülmektedir.



avukatbilgisi.com Adana Baro Levhası avukatbilgisi.com Ankara Barosu Avukat Listesi İzmir Baro Levhası Konya Barosu Avukatları Antalya Avukat Listesi avukatbilgisi.com En İyi İcra Hukuku Avukatları avukatbilgisi.com En İyi Boşanma Avukatları avukatbilgisi.com Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Listesi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Bilgisi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Ara avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En yakın eczaneler Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En İyi Tazminat Hukuku Avukatları İstanbul Barosu AVukatları avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com