Konya Barosu Avukat Akın Özbey

Avukat Akın Özbey 6412 sicil numarasıyla Konya Barosu'na kayıtlıdır. Akın Özbey'nin adresi Akabe Mahallesi Şehit Furkan Doğan Caddesi Bey Plaza A Blok Kat:2 No:205 Karatay/konya
özbey Hukuk & Danışmanlık
'dir. Konya ilinin Karatay ilçesinde bulunmaktadır. Akın Özbey çalışma saatleri 09:00 - 18:00 arasındadır.

Avukat Akın Özbey Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

Konya Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Akabe Mahallesi Şehit Furkan Doğan Caddesi Bey Plaza A Blok Kat:2 No:205 Karatay/Konya
Özbey Hukuk & Danışmanlık

Telefon(İletişim) : 05379325050

Cep Telefonu : Göster 05379325050

Çalışma Saatleri : 09:00 - 18:00

Çalışma Alanları

  • İcra Hukuku
  • Dava Hukuku
  • Ceza Hukuku
  • İş Hukuku
  • Aile Hukuku
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Miras Hukuku
  • Sözleşmeler Hukuku
  • Boşanma Hukuku
  • İdare Hukuku
  • Yabancılar Hukuku
  • İnfaz Hukuk
  • Kamu Hukuku
  • Kat Mülkiyeti Hukuku

Hukuki problemler mevzuat ve Yargıtay kararlarının birlikte değerlendirilmesi ile çözüme kavuşturulmalıdır. Uzman olduğumuz alanlarda faaliyet göstermek, müvekkillerin menfaatlerini her şeyin üstünde tutmak öncelikli ilkelerimizdendir. Hukuk Büromuzda Ceza Davaları (Uyuşturucu kullanma ve bulundurma suçu, Uyuşturucu ve uyarı madde imal ve ticareti suçu vs.)  Boşanma Davası, Mal Rejiminin Tasfiyesi (Mal Paylaşımı), Nafaka Davası, Velayet Davası, Tazminat Davası, Miras Hukukuna ilişkin davalar, Tapu İptali ve Tescil Davası, Tahliye Davası, Ortaklığın Giderilmesi (izale-i Şuyu) davası, İcra Takibi, Sgk Tarafından Karşılanmayan İlaçlara Yönelik Hukuki Süreçler ağırlıklı olmak üzere hukuki sorunlarınız ile ilgili dosya ve dava takibi yapılmaktadır.
Avukat Akın Özbey telefon numarası, Avukat Akın Özbey adres bilgisi, Avukat Akın Özbey mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Akın Özbey adres bilgileri, Avukat Akın Özbey telefon bilgileri ve Avukat Akın Özbey 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


124 Kişi ziyaret etmiştir.


Konya Barosu İletişim Bilgileri

Adres: Akabe Mah. Cemil Çiçek Cad. Yeni Adalet Sarayı No: 175 A Blok Zemin Kat 42050 KARATAY - KONYA

Telefon: 0332 356 00 83

Fax: 0332 356 00 18 / 126

Email: bilgi@konyabarosu.org.tr

Çalışma Saatleri 08:00 - 17:00



Akın Özbey Bürosuna Nasıl Giderim?

Akın Özbey adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

avukatbilgisi.com Adana Baro Levhası avukatbilgisi.com Ankara Barosu Avukat Listesi İzmir Baro Levhası Konya Barosu Avukatları Antalya Avukat Listesi avukatbilgisi.com En İyi İcra Hukuku Avukatları avukatbilgisi.com En İyi Boşanma Avukatları avukatbilgisi.com Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Listesi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Bilgisi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Ara avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En yakın eczaneler Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En İyi Tazminat Hukuku Avukatları İstanbul Barosu AVukatları avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com