Mersin Barosu Avukat Aydın Çetin

Avukat Aydın Çetin 4972 sicil numarasıyla Mersin Barosu'na kayıtlıdır. Aydın Çetin'nin adresi Mahmudiye Mahallesi Bahçeler Caddesi Matiat İş Merkezi Kat:4 No:28'dir. Mersin ilinin Akdeniz ilçesinde bulunmaktadır. Aydın Çetin çalışma saatleri 08.00-18.00 arasındadır.

Avukat Aydın Çetin Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

Mersin Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Mahmudiye Mahallesi Bahçeler Caddesi Matiat İş Merkezi Kat:4 No:28

Telefon(İletişim) : 05323880793

Cep Telefonu : Göster 05323880793

Çalışma Saatleri : 08.00-18.00

Çalışma Alanları

  • Ceza Hukuku
  • Aile Hukuku
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Ticaret ve Şirketler Hukuku
  • Sigorta Hukuku
  • Vergi Hukuku

1998 Batman Doğumlu Avukat Aydın Çetin temel eğitimini batmanda tamamlamıştır. Lisans eğitimini Konya da tamamladıktan sonra mersinde avukatlık yapan Av. Aydın Çetin hukukun çeşitli alanlarında başarılarını kanıtlamıştır. Türkiye’nin çeşitli illerinde uzun süreler yaşamış olması sebebiyle güncel sorunlara da sağduyu ile yaklaşan avukat Aydın Çetin'in en önemli ilkesi kişiler ve kurumlar fark etmeksizin adaletin peşinde olmaktır.

Başarının anahtarı olarak emek, çaba ve saygıyı her şeyin üzerinde görmektedir.

Avukat Aydın Çetin telefon numarası, Avukat Aydın Çetin adres bilgisi, Avukat Aydın Çetin mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Aydın Çetin adres bilgileri, Avukat Aydın Çetin telefon bilgileri ve Avukat Aydın Çetin 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


253 Kişi ziyaret etmiştir.


Mersin Barosu İletişim Bilgileri

Adres: Merkez Adres : Adliye Sarayı Kat 4 MERSİN,

Telefon: +90 324 231 31 27 - 231 19 65

Fax: (0324) 238 29 59

Email: info@mersinbarosu.org.tr

Çalışma Saatleri 08:00 - 17:00



Aydın Çetin Bürosuna Nasıl Giderim?

Aydın Çetin adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

avukatbilgisi.com Adana Baro Levhası avukatbilgisi.com Ankara Barosu Avukat Listesi İzmir Baro Levhası Konya Barosu Avukatları Antalya Avukat Listesi avukatbilgisi.com En İyi İcra Hukuku Avukatları avukatbilgisi.com En İyi Boşanma Avukatları avukatbilgisi.com Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Listesi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Bilgisi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Ara avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En yakın eczaneler Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En İyi Tazminat Hukuku Avukatları İstanbul Barosu AVukatları avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com