Adana Barosu Barosu Avukat Hasan Özdemir

Avukat Hasan Özdemir 5564 sicil numarasıyla Adana Barosu Barosu'na kayıtlıdır. Hasan Özdemir'nin adresi Marifet Hukuk : Cemal Paşa Mah. 63007 Sokak, No: 2/1 Seyhan/adana'dir. Adana ilinin Seyhan ilçesinde bulunmaktadır. Hasan Özdemir çalışma saatleri arasındadır.

Avukat Hasan Özdemir Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

Adana Barosu Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Marifet Hukuk : Cemal Paşa Mah. 63007 Sokak, No: 2/1 Seyhan/Adana

Telefon(İletişim) : 05444570127

Cep Telefonu : 05444570127

Çalışma Alanları

  • İcra Hukuku
  • Ceza Hukuku
  • İş Hukuku
  • Aile Hukuku
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Tazminat Hukuku
  • Tüketici Hukuku
  • Sözleşmeler Hukuku
  • Boşanma Hukuku
  • İdare Hukuku
  • Yabancılar Hukuku
  • İnfaz Hukuku
  • İnşaat ve İmar Hukuku

Büromuz, Av. Hasan ÖZDEMİR tarafından kurulmuştur. Av. Hasan ÖZDEMİR 2004 yılında hukuk eğitimini tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinde özel hukuk anabilim dalında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra uzun yıllar çeşitli illerde hâkim olarak görev yaptıktan sonra Adana ilimizde büromuzu kurmuştur. Büromuz hukukun önemli faaliyet alanlarında yalnızca Adana ilinde değil, çevre illerin yanı sıra Ülkemizin değişik yerlerinde hizmet sunmaya devam etmektedir. Büromuz uzun yılların tecrübesi ve gençliğin heyecanı ile çalışmaları sürdürmektedir. marifethukuk.com adresinden detaylı bilgi alınabilir.

Avukat Hasan Özdemir telefon numarası, Avukat Hasan Özdemir adres bilgisi, Avukat Hasan Özdemir mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Hasan Özdemir adres bilgileri, Avukat Hasan Özdemir telefon bilgileri ve Avukat Hasan Özdemir 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


470 Kişi ziyaret etmiştir.


Adana Barosu Barosu İletişim Bilgileri



avukatbilgisi.com Adana Baro Levhası avukatbilgisi.com Ankara Barosu Avukat Listesi İzmir Baro Levhası Konya Barosu Avukatları Antalya Avukat Listesi avukatbilgisi.com En İyi İcra Hukuku Avukatları avukatbilgisi.com En İyi Boşanma Avukatları avukatbilgisi.com Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Listesi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Bilgisi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Ara avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En yakın eczaneler Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En İyi Tazminat Hukuku Avukatları İstanbul Barosu AVukatları avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com