İzmir Barosu Avukat Selma Bağdaş

Avukat Selma Bağdaş İzmir Barosu'na kayıtlıdır. Selma Bağdaş'nin adresi Mansuroğlu Mah. 288/4 Sok. No:16 K:6 D:57 Park Office Bayraklı'dir. İzmir ilinin Bayraklı ilçesinde bulunmaktadır.

Avukat Selma Bağdaş Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

İzmir Barosu Baro Levhası

Büro Adres : MANSUROĞLU MAH. 288/4 SOK. NO:16 K:6 D:57 PARK OFFİCE BAYRAKLI

Telefon(İletişim) : 2324862267

Cep Telefonu :

Faks : 02324626760

Çalışma Alanları

  • Genel Anlamda Arabulucu
  • İş Hukukunda Uzman Arabulucu
  • Ticaret Hukukunda Uzman Arabulucu
  • Tüketici Hukukunda Uzman Arabulucu

Avukat Selma Bağdaş telefon numarası, Avukat Selma Bağdaş adres bilgisi, Avukat Selma Bağdaş mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu sayfada bulunan bilgiler Dava Hukuku levhasından alınmıştır.

Avukat Selma Bağdaş adres bilgileri, Avukat Selma Bağdaş telefon bilgileri ve Avukat Selma Bağdaş 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


254 Kişi ziyaret etmiştir.


İzmir Barosu İletişim Bilgileri

Dava, Tahkim ve Uyuşmazlık Hukuku, ticari sözleşmelerden doğan uyuşmazlıklara ilişkin davalar, tahkim alanında ise yerli ve yabancı hakem kararlarının Türkiye’de tanınması ve tenfizi ile dava takibini kapsamaktadır.

Türkiye’de gittikçe gelişen alternatif çözüm yolları ile dava açmadan sorunların taraflar arasında çözülmesini sağlamak amaçlanmaktadır. Tarafların tahkim anlaşması ile dava açılmadan hakem heyeti ile sorunlarını çözme imkânları olmaktadır. Ayrıca sorunlar, anlaşma dâhilinde Türkiye hukuku dışında farklı ülke hukukuna göre çözülmektedir.



avukatbilgisi.com Adana Baro Levhası avukatbilgisi.com Ankara Barosu Avukat Listesi İzmir Baro Levhası Konya Barosu Avukatları Antalya Avukat Listesi avukatbilgisi.com En İyi İcra Hukuku Avukatları avukatbilgisi.com En İyi Boşanma Avukatları avukatbilgisi.com Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Listesi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Bilgisi avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com Avukat Ara avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En yakın eczaneler Avukat Sorgula avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com En İyi Tazminat Hukuku Avukatları İstanbul Barosu AVukatları avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com