1997'de Bolu'nun Gerede ilçesinde doğdu.
İlkokul ve ortaokulu memleketinde tamamlamasının ardından bir süre Azerbaycan'da yaşadı. 2015 senesinde Naxçıvan 2. Nomreli Mektebi bitirdi.
Akabinde Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2019 senesinde mezun oldu. 2020 senesi Hakim Savcılık sınavından iyi bir derece elde etmesine karşın mülakatta elendi. Mesleki kariyerine avukat olarak devam etme kararı aldı.
Avukatlık stajını 2021 senesi Mart ayında tamamladıktan sonra çeşitli bürolarda çalıştı. Halen Balıkesir Bandırma'da Değirmencioğlu Hukuk Bürosu bünyesinde çalışmaktadır.
Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.
Avukat Sibel Muratdağı adres bilgileri, Avukat Sibel Muratdağı telefon bilgileri ve Avukat Sibel Muratdağı 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.
Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.
1316 Kişi ziyaret etmiştir.
İdare hukuku, idarenin kuruluşuna, yapısına, işleyişine ve idarenin yerine getirdiği işlevin düzenlenmesine ilişkin kuralları içerir. İdare, yürütme organının; Cumhurbaşkanı, Bakanlar Kurulu, Başbakan ve bakanlar dışında kalan kısmı ile il özel idaresi, belediye, köy, üniversite, TRT, meslek kuruluşları gibi diğer kamu tüzel kişilerini ifade eder. İdare hukukunun konuları arasında idarenin kuruluşu, yani idari teşkilat önemli bir yer tutar. Anayasa’mıza göre “İdarenin kuruluş ve görevleri, merkezden yönetim ve yerinden yönetim esaslarına dayanır.” İdari teşkilata hakim olan temel ilke idarenin bütünlüğü ilkesidir. İdare tek yanlı ve iki yanlı olmak üzere iki tür işlem yapar. Tek yanlı idari işlemler bireysel idari işlemler ve düzenleyici işlemler olmak üzere ikiye ayrılır. İki yanlı idari işlemler ise idari sözleşmelerdir. İdarenin faaliyetleri açısından temel kavram kamu hizmetidir.